Vivo Android 8.x Guia

Configurações essenciais

Essas configurações devem ser configuradas corretamente para manter o trabalho de iKeyMonitor.

1. Download and Install the Special version from the Cloud Panel to lock iKeyMonitor App in "Recent Apps"
    Tap on the "Lock" icon on the top of "Internet Service" window

vivo-lock-1 vivo-lock-2 vivo-lock-3

2. Tap on "Hide in Recent Apps", Tap on "Hide in Recent Apps"
  3. Settings > More settings > Applications > All > i Manager > Storage > Clear data > Clear
    Toque no botão para detê-lo.

vírus-1 vírus-2 vírus-3

4. Access the Wizard on the iKeyMonitor interface > Background App Protection > Battery optimization > Configure > Battery > Three dots Icon > Battery optimization > Internet Service > Do not optimize > Done
    Definido como "ON"

Bateria-1 Bateria-2 Bateria-3

5. Configurações > bateria > modo normal
    Definido como "ON"

Bateria-11 potência-1

6. Configurações > bateria > > de consumo de energia de fundo alto Internet Service
    Definido como "ON"

Bateria-11 potência-2 potência-3

7. i Manager > Gear icon > Settings > Virus scan > Regular scan reminder & Regular update reminder
    Definido como "Desativado"

vírus-4 Virus Scan-2 Varredura de vírus-3

8. i Manager > Permission management > Permissions > Autostart > Internet Service
    Definido como "ON"

Autostat-1 Autostat-2 Autostat-3

Outras configurações

Não há necessidade de alterar essas configurações por padrão. Mas elas afetarão as funções iKeyMonitor se alterado pelo usuário.

1. i Manager > Data monitor > Network management > Internet Service > Data network & Wi-Fi
    Definido como "ON"

Monitor de dados-1 Monitor de dados-2 Monitor de dados-3

2. i Manager > Data monitor > Data-saving mode
    Definido como "Desativado"

Monitor de dados-1 Monitor de dados-4

3. i Manager > Permission management > Apps > Internet Service > All Permissions
    Definido como "ON"

Autostat-1 Apps-2 Apps-2 Permissões-3